tag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post5283202652408226428..comments2023-04-21T09:21:50.266+03:00Comments on Lietuvos kulinarinis paveldas: Lapams krintantRimvydas Laužikashttp://www.blogger.com/profile/07406884703214776696noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post-92177476252305771772021-10-20T19:37:31.970+03:002021-10-20T19:37:31.970+03:00Ačiū jums už nostabiai atkurtą ir pritaikytą šiems...Ačiū jums už nostabiai atkurtą ir pritaikytą šiems laikams receptą.Rimvydas Laužikashttps://www.blogger.com/profile/07406884703214776696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post-83832295446259509732020-12-24T23:04:07.093+02:002020-12-24T23:04:07.093+02:00Išties sudėtinga, bet verta. "Levandų uostas&...Išties sudėtinga, bet verta. "Levandų uostas", kuris šalia Jašiūnų dvaro rūmų, būtent pagal šį receptą kuria tokius meduoliukus. Laaaaabaaai gardūs. Ačiū prof.Rimvydui LaužikuiAurelija Arlauskienėhttps://www.blogger.com/profile/07408729962691138122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post-4414817057395349942017-10-23T15:29:40.490+03:002017-10-23T15:29:40.490+03:00Labai jau sudėtinga gamyba... bet paragauti norėči...Labai jau sudėtinga gamyba... bet paragauti norėčiau.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00475307484431693556noreply@blogger.com