tag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post8830382380158313150..comments2023-04-21T09:21:50.266+03:00Comments on Lietuvos kulinarinis paveldas: Tado Kosciuškos kavosRimvydas Laužikashttp://www.blogger.com/profile/07406884703214776696noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post-60753582404167045272020-10-09T17:28:47.329+03:002020-10-09T17:28:47.329+03:00Tiesiog tokia tradicija, kylanti iš turkiškos kavo...Tiesiog tokia tradicija, kylanti iš turkiškos kavos virimo technologijos.Rimvydas Laužikashttps://www.blogger.com/profile/07406884703214776696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-213222312596130401.post-25685415995972837982017-10-16T12:37:22.061+03:002017-10-16T12:37:22.061+03:00Ačiū, Rimvydai. Įdomu, kodėl taip ilgai virinta ka...Ačiū, Rimvydai. Įdomu, kodėl taip ilgai virinta kava... net ir trys minutės. gal malimas buvo kitoks, nei dabar?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00475307484431693556noreply@blogger.com