Vilniaus universiteto
Komunikacijos fakulteto mokslininkai, bendradarbiaudami su Austrijos nacionalinės
bibliotekos specialistais, parengė knygą „Tasting
Historical Europe - Exploring the culinary threads between Austria and
Lithuania". Ši knyga – tai tarptautinio projekto „Europeana Food and
Drink“ bandymas atsekti sunkiai pastebimas istorines gijas, kurios praeityje
formavo Europos gastronominių ryšių tinklą. Joje skaitytojai atras ne tik
autentiškus lietuviškus ir austriškus patiekalus, bet ir „keliaujančius“
receptus, kurie geriausiai atspindi bendrą abiejų šalių gastronomijos istoriją.
Susipažinti su knyga ir ją nemokamai parsisiųsti pdf formatu galite čia: <http://bit.ly/tastinghistoricaleurope>.
Daugiau sužinoti apie projektą „Europeana Food and Drink“: <http://foodanddrinkeurope.eu>.
Susipažinti su knyga ir ją nemokamai parsisiųsti pdf formatu galite čia: <http://bit.ly/tastinghistoricaleurope>.
Daugiau sužinoti apie projektą „Europeana Food and Drink“: <http://foodanddrinkeurope.eu>.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą